3 gode råd til en succesfuld hjemmeside

maj 13, 2016

Uanset om man har en nystartet eller en eksisterende virksomhed, er der nogle ting, denne skal tænke over, for at opnå succes med sin hjemmeside. Vi har her opstillet 3 ting, som bør overvejes ved en hjemmeside:

1. ”Call to action”: På din hjemmeside bør dine kunder få muligheden for at tage action på deres problem med det samme. Det kan være i form af en kontaktformular, en bookingformular eller en webshop, hvor de besøgende kan handle. På den måde får dine besøgende tilbudt en service eller muligheden for at købe et produkt med det samme, som gør besøget mere tilgængeligt og værdifuldt for kunderne.

2. Vær præcis med dit budskab: Rigtig mange virksomheder har i dag en hjemmeside eller en webshop, hvilket giver de besøgende gode muligheder for at finde lige det, de leder efter. Derfor er det vigtigt at skille sig ud fra mængden ved at overveje sit budskab og mening med hjemmesiden. Tænk over virksomhedens værdier og skab ud fra dette en hjemmeside, der springer i øjnene og fanger de besøgendes opmærksomhed.

3. Integration med sociale medier: De sociale medier har efterhånden vundet indpas mange steder, og dette skal man bestemt ikke undervurdere. Giver man sine besøgende mulighed for at dele opslag, indlæg, sider osv. fra hjemmesiden på eksempelvis Facebook, Twitter, LinkedIn, får man pludselig muligheden for at nå ud til rigtig mange mennesker og derved skabe opmærksomhed omkring virksomheden.

Her hos Beeweb har vi specialiseret os i at lave hjemmesider, og vi har et koncept, vi kalder Beesites, hvor du kan leje en hjemmeside. Ved oprettelsen af disse har vi selvfølgelig fokus på blandt andet ovenstående 3 punkter, så din virksomhed får det optimale ud af hjemmesiden. Gå ind på www.beesites.dk og læs meget mere om priser, design, moduler osv.

Kilde: www.inverto.dk