Knithouse

Knithouse er en virksomhed med interesse og passion for strik. Deres mission er, at gøre det nemt for alle at strikke, uanset niveau og erfaring. De har en bred vifte af produkter, herunder lækkert garn og smarte strikkekits.

Vi har arbejdet tæt sammen med Knithouse for at designe og udvikle en brugervenlig og funktionel webshop, der giver kunderne en nem og behagelig shoppingoplevelse.

Vi har udviklet muligheden for at købe smarte strikkekits, som har gjort det nemmere for kunderne at handle ind til deres projekter, da alt det nødvendige materiale og den tilhørende opskrift er samlet i ét kit. Kunden skal blot vælge en strikkeopskrift og angive størrelse, så finder systemet ud af, hvor meget garn og andet tilbehør, kunden skal bruge.

Denne smarte funktion har gjort det lettere for kunderne at handle ind til deres strikkeprojekter samtidig med, at det er lettere for Knithouse at administrere deres lagerbeholdning og sikre, at der altid er tilstrækkeligt med materialer til rådighed til de forskellige strikkeprojekter.

Vi har også hjulpet Knithouse med at styrke deres online tilstedeværelse gennem online markedsføring, herunder e-mail marketing, content til sociale medier og Facebookannoncering.

Knithouse har nu en smart og brugervenlig webshop, der giver deres kunder en god shoppingoplevelse samtidig med, at de har øget deres online synlighed og mulighed for at tiltrække nye kunder.

Date:
Platform:
WooCommerce