Digitalisering

Eksperter i udvikling Hvad kan vi hjælpe med?

WordPress & WooCommerce

Vi har mere end 15 års ekspertise i at udvikle hjemmesider i WordPress og webshops i WooCommerce, og vi anser os selv som en af de mest erfarne i Danmark. Skal du have et nyt website, så kan vi helt klar anbefale at bruge WordPress og WooCommerce. Alt udvikles fra bunden, så vi sikrer at hastighed, brugeroplevelse og performance spiller 100%. Om du er et lille startup eller driver en større virksomhed, så er WordPress og WooCommerce helt sikkert er perfekt løsning.

Shopify

Shopify er over de seneste år blevet et af danskernes foretrukne open source systemer, når man vil drive en webshop. Det kan vi godt forstå! Med Shopify får du et webshopsystem, der nemt at navigere rundt i som bruger og som er utrolig innovativt. Vi har gennem de seneste mange år udviklet i Shopify og ligesom WooCommerce, passer løsningen både til start-ups og større virksomheder.

Subscriptions

Koncepter med medlemskaber er gennem de seneste år eksploderet, og vi har stor erfaring indenfor dette område. Står du overfor en idé eller ønsker du at automatisere manuelle processer, så kan vi hjælpe med at opsætte subscriptions, så systemet selv hæver fra kundens kreditkort.

Virksomhedsdigitalisering

Flere og flere virksomheder ønsker at optimere manuelle processer, enten ved at automisere 100% eller bare gøre det hurtigere og smartere. Hos Beeweb har vi hjulpet virksomheder med at optimere alle mulige arbejdsprocesser ved hjælp af digitalisering. Det kan være ved brug af eksisterende systemer, hvor eksisterende systemer skal kobles sammen via API eller skræddersyede løsninger helt fra bunden.

0 +
kundecases
0 års
Eksistens på markedet
0 %
passioneret medarbejdere
0 %
Tilfredse kunder

Samarbejde

Det får du hos
Beeweb

uanset hvad, så husk

"Think mobile first"

Det kan ikke siges nok gange, men tænk altid "mobil" først. Ofte er det mere end 65% der besøger dit website og ender med at købe eller kontakte dig. Her er både design og hastighed vigtigt. Og selvom vi skriver 2022 er der så mange der fejler på den front, da man ikke har fokus på mobilen. Det har vi og garanterer en løsning der er både hurtig og brugervenlig.

Det siger vores kunder

testimonial-avata-02
I am free to learn at my own pace, follow my own schedule and choose the subject I like. Great study portal for people like me.
Mina Hollace
/ Freelancer
testimonial-avata-04
MaxCoach is my best choice. Their tutors are smart and professional when dealing with students.
Madley Pondor
/ IT Specialist
testimonial-avata-01
I am happy with their arrangement of lessons and subjects. They reflect a scientific investigation.
Luvic Dubble
/ Private Tutor
testimonial-avata-03
I'm a very strict person so I require everything to be organized and neat. MaxCoach guys just got me.
Florence Themes
/ Multimedia Admin

Er du ikke helt overbevist endnu?