Online markedsføring – bliv synlig i dag

BOOST DIN SYNLIGHED FLERE KONVERTERINGER STØRRE OMSÆTNING

KONTAKT OS

online-marketing-banner
facebook-marketing

Facebook – del dit site

Udarbejdelse af diverse Facebook-annoncer, så din hjemmeside eller webshop bliver synlig for den målgruppe der passer til netop dine produkter eller ydelser. Vi hjælper dig helt i mål med disse annoncer, og sammen udtænker vi den bedste strategi for netop det I vil sælge.

nyhedsbrev-på-ebutik

Send nyhedsbreve

Nyhedsbreve er en utrolig stærk parameter, når du skal nå ud til hele din kundegruppe. Fremhæv nye produkter, nye tiltag, tilbud m.m., og få derved en masse trafik på dit site. Design og skræddersy dit nyhedsbrev som du ønsker, og send ud når du finder det mest optimalt – let og ligetil.

konverteringsoptimering-af-eshop

Konverteringsoptimering af din hjemmeside/webshop

Formålet med denne optimering er at omdanne dine besøgende til reelle kunder. Dette gøres ved at udføre en række ændringer på dit website, og det spiller derfor godt sammen med det at skabe de flere besøgende til sitet. Alt i alt kan dette samspil dermed være med til, at din indtjening i form af disse optimeringer.

affiliate-markedsfoering-ebutik

Affiliate-markedsføring for alle

Denne markedsføringsform består af en annoncør (din virksomhed) som har affiliates, i form af personer/virksomheder, til at arbejde for sig i form af markedsføring af ydelser eller produkter. En affiliate belønnes via provision, når denne sender en besøgende til din hjemmeside eller e-shop og denne besøgende indtaster e-mail, gennemfører et salg eller i det hele taget udfører en bestemt handling. På denne måde skal du som annoncør ikke betale en affiliate, før den bestemte handling er udført.

marketing-via-usability

Fokus på usability

Fokusgrupper, eye-tracking, bruger-tests – vi samarbejder med et professionelt team hvis fokus er på at skabe brugervenlighed på dit site. Dette er et emne der er værd at bruge tid på, og udspringer sig som et vigtigt led i hele idéen om konverteringsoptimering. Lad os skabe de bedste rammer for dit site.