Proces

Lad os skabe succes sammen

Trylleformularen for et succesfuldt samarbejde

Kunderejse
start-here-timeline-photo-01

#1 Samarbejde, analyse og strategi

Vi laver en grundig konkurrentanalyse og udarbejder på baggrund af denne, en E-commerce- og websitestrategi, så vi fra dag ét har en klar plan, vi følger til punkt og prikke. Resultater opnår vi kun ved et stærkt samarbejde og derfor søger vi langvarige relationer, som bygger på gensidig respekt og tillid. 

Udviklingsproces
start-here-timeline-photo-02

#2 Design, content og webudvikling

Ud fra vores analyse af markedet, designer vi din E-commerce eller dit website. Afhængigt af kundens behov står vi også for content, såsom billed- og videomateriale. Webudviklingen påbegyndes og du vil løbende blive opdateret med status. 

Launch
start-here-timeline-photo-03

#3 Hosting og lancering

Efter at systemet er blevet gennemtestet og overført til vores hostingløsning, går vi live med din E-commerce eller dit website. Den efterfølgende tid er vi meget obs, såfremt der skulle opstå komplikationer eller andet.

Support
start-here-timeline-photo-04

#4 Support og vedligeholdelse

Med en løbende support og vedligeholdelsesaftale, får du en dedikeret medarbejder til at afhjælpe spørgsmål og problemstillinger. Systemet vil også blive vedligeholdt med nye opdateringer på bl.a. plugins. 

Lad os sammen vækste din virksomhed

Har vi fanget din interesse, så kontakt os for en uforpligtende snak

Er du i tvivl om andet?

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket webshop system bruger i?

Det kan være svært at finde ud af hvilket webshop system man skal vælge, da der er utrolig mange systemer. Hos Beeweb udvikler vi i WooCommerce og Shopify, der uden tvivl er de to bedste på markedet.

Hvad koster en webshop det?

Alle vores løsninger er skræddersyet efter kundens behov. Derfor er der ingen fast pris, men ud fra vores første møde kommer vi med et uforpligtende tilbud på projektet.

Er der løbende support og vejledning?

Alle kunder får altid en gratis gennemgang af systemet og er altid velkomne til at ringe, hvis der er flere spørgsmål. Herefter kan man tilkøbe sig en løbende support aftale, hvor prisen er baseret på antal timer.

Udvikler i kun webshops og hjemmesider?

Nej. Vi har siden 2007 specialiseret os i, at udvikle webshop, hjemmesider og digitalisere virksomheder med systemer til at opnå bedre og mere effektive processer.

Kan i hjælpe med content?

En stor del af en E-commerce og hjemmeside er uden tvivl tekst, billeder og video. Alt dette kan vi hjælpe med, da vi har et tæt samarbejde til freelancere der sidder med sådanne opgaver.

Hvor lang er jeres leveringstid?

Det kommer an på projektets omfang. Kontakt os og lad os høre mere om projektet, så kan vi relativ hurtigt komme med et tidsestimat.